Voorjaar
1992

Voorjaar is Henk’s eerste solo studioalbum. Singles van dit album zijn Waar ze loopt te wandelen en Zou er iets tegen te doen zijn.

Vrij
1994

Vrij is het tweede studioalbum van Henk Westbroek. Dit album kwam uit in 1994 en bevat de volgende singles: Eindelijk vrij, Helemaal alleen en Stukken liever.

Westbroek
1998

Westbroek is het derde studioalbum van Henk Westbroek. Van het album kwamen de volgende singles: Loods me door de storm, Zelfs je naam is mooi en De laatste en de eerste.

De Hemel
1999

De Hemel is het vierde studioalbum van Henk Westbroek. Het album bevat de volgende singles: De hemel, De zon, Als je weer verliefd wordt.

Evenbeeld
2002

Evenbeeld is het vijfde studioalbum van Henk Westbroek. Van dit album zijn drie singles verschenen: Ik heb geen zin om op te staan (met Skik), Evenbeeld en Mama.

De Laatste Plaat
2018

De Laatste Plaat is het zesde studioalbum van Henk Westbroek. Deze plaat verschijnt eind 2017 of 2018. Dit is nog niet bekend.

De eerste singles zijn al te beluisteren op Spotify en iTunes.

iTunes

Via iTunes zijn een aantal singles voor het nieuwe album al verkrijgbaar. Natuurlijk kun je daar ook het oudere werk vinden.

Autobiografie

In de winkels, webwinkels en via deze link is het boek over het leven van Henk Westbroek te bestellen.